AUTOMATISCHE POORTEN EN AFSLUITINGEN

...omdat beveiliging en privacy belangrijk zijn...
schuifpoort bruggeArco Construct staat tot uw dienst voor metaalconstructies in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. IndustriŽle poorten, zowel schuifpoorten als draaipoorten, en speedgates.

Ook voor tuinafsluitingen, slagbomen, parkeersystemen en parkeerpalen kunnen wij u helpen. Metaalconstructies voor trappen, balustrades en borstweringen maken deel uit van onze service.

Toegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, videofonie en parlefonie vervolledigen ons aanbod.

Wij staan garant voor een persoonlijke service, voor elk budget, elke smaak en wens. Wij helpen u graag! Contacteer ons vrijblijvend.

Regelmaitg vindt u bij onze een vacature.

Voor het ogenblik hebben wij bij Arco Construct een vacature voor plaatser/monteur automatische poorten en hekken. U kunt solliciteren en uw CV doorsturen welke wij met aandacht zullen behandelen!

Profielomschrijving:

Een medewerker voor het plaatsen van onze houten en metalen poorten of hekken. Hoofdzakelijk buitenwerk. Het werk omvat het maken van funderingen, kabels trekken, poorten plaatsen en afregelen. 38u per week. Paritair comitť 111. Enige ervaring vereist qua kennis mechanica, electriciteit of electronica. Je bent bereid om bij te leren en je hebt inzicht. Je kan werken in een klein teamverband. Je beschikt best over een eigen wagen om onze zaak te bereiken. Je bent woonachtig in de regio groot Brugge, Damme, Maldegem en omstreken. Wij bieden een boeiende, variabele job met veel afwisseling in een familiaal bedrijf. De verplaatsingen naar en van werf worden doorbetaald. Competitieve vergoeding. Stabiel bedrijf.

Gentse Steenweg 116   8340 Sijsele-Damme   TEL 050 / 35 53 46   FAX 050 / 37 01 32